Roda : Kässmann, Senden, Vrede, Valgaeren, Obdam (68. Mores), Van der Luer, Ooijer, Doomernik, Lawal, Van Houdt, Peeters.
Twente : Boschker, Oude Kamphuis, Van Halst, Hoogma, Karnebeek (61. Hulshoff), Ajoupov, Ten Hag, Ten Caat, McKinnon (75. Ter Avest), Vennegoor of Hesselink, Sumiala.

Geel : Van Houdt, Obdam, Vrede(Roda).
Scheidsrechter : De Graaf.
Toeschouwers : 7.800.

Roda heeft na deze belangrijke overwinning weer aansluiting gekregen bij de ploegen die meedoen om Europees voetbal. Op basis van karakter en fysieke kracht dwong Roda een terechte overwinning af tegen FC Twente.

Pas na rust werd het echt interessant in Enschede. Roda stond bij de aftrap niet op te letten en stond al na 12 seconden in de tweede helft met 1 - 0 achter. De Fin Sumiala kon scoren na een voorzet van Ajoupov. De ploeg van Martin Jol schakelde een versnelling hoger en begon fanatieker te spelen. Al na een paar minuten stond het weer gelijk door het eerste seizoensdoelpunt van Eric Van der Luer. Hij zag dat doelman Boschker te ver voor zijn doel stond en deponeerde de bal met een prachtige lob in het doel: 1 - 1. Twente werd naarmate de wedstrijd vorderde steeds nerveuzer en Roda kreeg meer mogelijkheden. Mores en Peeters konden die echter niet benutten. Acht minuten voor tijd dolde Peter Van Houdt zijn bewaker en gaf de bal mee aan Garba Lawal. Diens voorzet werd vervolgens door Van Houdt zelf vanaf één meter ingekopt: 1 - 2.

Commentaar van Martin Jol: "De overwinning was op basis van werklust dik verdiend. De wissel met Van Houdt als diepe spits en Peeters erachter heeft zich uitbetaald. De aanvallende kracht is er nog niet echt, maar we scoren wel. We zijn nu vier wedstrijden achtereen ongeslagen en dat is best een prima prestatie van deze jonge ploeg."