Roda : Damjanac, Senden, Vrede, Tomassic (64. Schops), Van Haaren, Van de Luer
Sparta : Jansen, Jaliens, Nieuwenburg, Marilia, Van der Meer, Jalink (88. Aandewiel),
Van der Laan, Groenendijk (86. Kayis), Mourad (80. Noorlander), D De Nooijer, Renfurm.

Geel : Groenendijk, Jalink (Sparta), Van Haaren, Martens (Roda).
Scheidsrechter : Temmink.
Toeschouwers : 5.000.

Roda begon aan de wedstrijd zonder spits Bob Peeters, die in de wedstrijd tegen NEC een basisplaats leek te hebben veroverd. Tijdens een bosloop blesseerde hij echter zijn enkel en is minstens een week uitgeschakeld. Daardoor kon Torma toch in de basis starten. Al vroeg in de wedstrijd leek Torma zijn vorm terug te hebben. Zijn eerste schot ging nog rakelings langs de kruising, maar in de 8e minuut wist hij na een één-twee met Van Houdt het net wel te vinden: 0 - 1. Tien minuten later viel echter aan de andere kant echter al de gelijkmaker. Eerst verspeelde Ger Senden op rechts de bal, waarna Renfurm kon voorzetten. Dennis De Nooijer kwam bij de eerste paal maar raakte de bal totaal verkeerd. Via een rare boog ging de bal echter toch richting het doel, waar Damjanac eveneens raar naar de bal grabbelde en de bal niet meer voor de lijn kon stoppen : 1 - 1. Daarna kreeg Torma nog een reuzenkans, maar hij viel achterover nadat hij de doelman al gepasseerd was. Ook Regilio Vrede kopte de bal volledig vrijstaand over na een hoekschop van Van de Luer. Verder had Ooijer nog een goede kans, maar ook hij kon het doel niet vinden. In de 31e minuut kwam Sparta op voorsprong na een blunder van Vrede. Hij verdedigde belabberd uit en stelde ex-Roda speler Fons Groenendijk in staat om Damjanac te passeren : 2 - 1.

De tweede helft stelde niet veel meer voor. Roda viel wel aan maar echt gevaarlijk werd het niet voor het doel van Sparta. Een kwartier voor tijd kon Renfurm ongehinderd van twintig meter uithalen en zo 3 - 1 aantekenen. Bij dit doelpunt zag Damjanac er weer niet goed uit; Renfurm's schot was wel hard maar zeker houdbaar.

Roda lijkt dit seizoen hard op weg om een gewone middenmoter te worden. Voorin worden de mooiste kansen niet benut, terwijl achterin het ene domme tegendoelpunt op het andere volgt. De basis van een goede ploeg is de verdediging en de doelman. En die doelman is dit seizoen juist de zwakste schakel bij Roda. "Damjanac maakt technisch een redelijke indruk, maar heeft toch zeven,acht dubieuze goals om de oren gekregen. Vorig jaar heb ik bij Ruud Hesp maar één bal door de vingers zien glippen," aldus Jol over zijn doelman. Ook over enkele andere spelers was Jol vrij pittig in zijn commentaar; "Vrede kopt steevast over, Schops die invalt en prompt de mist ingaat, Torma die op een goal na niks toevoegt, Ooijer die de pijp leeg heeft en dan een doelman die toch elke keer vreemde goals erin ziet vliegen."