Roda : Kässmann, Plet, Trost (81. Obdam), Senden, Vrede, Van Haaren, Valgaeren, Van der Luer, Zafarin (72. Tchoutang), Lawal, Van Houdt.
PSV : Waterreus, Ooijer, Stam, Valckx (14. Demo), Numan, Stinga (82. Vink), Jonk, Cocu, Zenden, Nilis, Bruggink (72. De Bilde).

Geel : Demo (PSV), Valgaeren, Van der Luer, Senden (Roda).
Scheidsrechter : Van Dijk.
Toeschouwers : 28.500.

Roda probeerde in Eindhoven met een zeer verdedigende taktiek de schade te beperken na de afgang tegen Vicenza en PSV miste de scherpte Roda met een grote nederlaag naar huis te sturen.

In de 25e minuut bracht Boudewijn Zenden PSV aan de leiding . Na een pass van Jonk ging de Maastrichtenaar door en passeerde doelman Jörg Kaesmann met een schuiver: 1-0. Roda stelde daar niet veel tegenover, al had de ploeg twee minuten voor de 1 - 0 de score moeten openen. Ramon van Haaren brak door op links en gaf goed voor op de inkomende Joos Valgaeren. Zijn schot belandde helaas op de lat. Later in de eerste helft PSV ook nog de lat boven Kässmann. Verder mocht PSV blij zijn dat Demo geen rood kreeg nadat hij de doorgebroken Lawal onderuit had gehaald.

De wedstrijd werd beslist na tien minuten in de tweede helft toen Luc Nilis op grootse wijze een stervende zwaan imiteerde in een duel met Van der Luer. Scheidsrechter Van Dijk beloonde de acteerprestatie van de Belg met een strafschop die vervolgens door Cocu werd benut: 2 - 0.

Theo Vonk vroeg om begrip voor de speelwijze: "Na het pak slaag in Vicenza en zeker de kinderlijke wijze waarop de doelpunten vielen, moest ik kiezen voor een goede organisatie. Dat is gelukt, we hebben amper kansen weggegeven. Krijg je er na Vicenza een zware nederlaag overheen tegen PSV dan komt dat het vertrouwen niet ten goede. Waar we konden, probeerden we de aanval te zoeken, zonder de organisatie te verwaarlozen. Het laatste zie ik toch als een lichtpuntje."