Roda : Kässmann, Senden, Vrede, Rudge (62. Obdam), Van Haaren, 't Hart, Van der Luer, Doomernik, Van Houdt (70. Tchoutang), Lawal (46. Torma), Peeters.
De Graafschap : Besselink, Wilnis, Hendriks, Vreman, Lindenbergh, Victoria, Nok, Fuchs, Godee (67. Rzasa), Viscaal (89. Redeker), Gerritsen (75. Ibrahim).

Geel : Gerritsen, Godee (Graafschap), 't Hart, Van Houdt, Vrede (Roda).
Scheidsrechter : De Graaf.
Toeschouwers : 7.700.

Roda's opstelling was enigszins door elkaar gehaald door het ontbreken van Trost (geblesseerd) en Valgaeren (geschorst). Daardoor mocht Humphrey Rudge zijn debuut maken in de hoofdmacht. Veel verschil met anders maakte dat echter niet.

Het was een wedstrijd zoals er al zoveel zijn geweest dit seizoen: Roda krijgt wel kansen maar kan die niet benutten, terwijl de eerste de beste tegenstoot van de tegenstander meteen resulteert in een doelpunt. Tegen De Graafschap moest Roda al in de vierde minuut zo'n tegentreffer incasseren. Een vrije trap van Godee werd door Gerritsen min of meer toevallig van richting veranderd en belandde achter de kansloze Kässmann in het doel: 1 - 0.

Roda moest door die vroege achterstand wel gaan aanvallen. Dat resulteerde in een overwicht en diverse kansen. Bob Peeters raakte al snel de lat met een kopbal en schoot even later rakelings naast. De "Superboeren" wachtten af en gokten op een counter. Na 38 minuten had een van die counters succes en bracht Viscaal zijn ploeg op een 2 - 0 voorsprong.

Na rust kwamen nog drie nieuwe spelers in het veld, maar het mocht allemaal niet meer baten. Torma was nog wel dicht bij een goal, maar de wedstrijd eindigde in een 2 - 0 overwinning voor de ploeg uit Doetinchem.

Commentaar van Theo Vonk: "We hebben een stuk beter gespeeld dan tegen Groningen. Alleen die kansen..... We moeten niet in paniek raken. Pas als we geen kansen krijgen is er reden tot paniek. We moeten ons vastklemmen aan het veldspel. Het zal erg moeilijk worden, maar ik heb er alle vertrouwen in."

En zo heeft Theo Vonk al na vijf wedstrijden precies dezelfde problemen als Martin Jol. Het spel is niet slecht, maar er wordt te weinig gescoord. In vijf wedstrijden onder Vonk won Roda nog niet, speelde drie keer gelijk en verloor twee keer. Bovendien werd er in die vijf wedstrijden slechts één keer gescoord.