Roda : Damjanac, Senden, Vrede, Schops (67. Martens), Van Haaren, Tomassic (37. Van der Luer), Ooijer, Lawal, Doomernik, Peeters, Van Houdt.
Volendam : Hilbers, Persijn, Binken, Nijholt, Plugboer, Matthaei, Valk, Molenaar,

Geel : Plugboer, Valk, Matthaei (Volendam).
Rood : Tumani (Volendam, 2 x geel, 31e minuut).
Scheidsrechter : Koopman.
Toeschouwers : 5.200.

Roda speelde tegen Volendam de slechtste thuiswedstrijd van de afgelopen jaren. Niet één speler had een off-day, maar het hele team. En dat terwijl de Volendammers het een uur lang met maar tien spelers moesten doen.

Bij Roda ontbrak Gabor Torma, die interlandverplichtingen met Hongarije had. Ook had Martin Jol in zijn oneindige wijsheid Eric Van de Luer weer eens op de bank gezet.

De wedstrijd begon voor Roda perfect; al in de eerste minuut werd Peter Van Houdt door Persijn in de zestien onderuit gehaald en kreeg Roda een penalty. Regilio Vrede zette echter de toon voor de rest van de avond en schoot de bal hoog over het doel. Nog voordat er tien minuten gespeeld waren werd de achteloosheid van Roda al afgestraft door Schulp, die vanuit een moeilijke hoek raak schoot. Wie dacht dat Roda hierdoor wakker werd geschut kwam bedrogen uit. Zelfs een rode kaart voor Tumani bracht Roda niet terug in de wedstrijd. Sterker nog, Volendam scoorde voor rust nog 0 - 2 nadat Vrede de bal simpel van zijn voet liet springen en Schulp in staat stelde om zijn tweede treffer aan te tekenen.

In de tweede helft trok Volendam zich massaal terug en verdedigde zonder veel problemen de voorsprong. Roda kreeg nog één goede kans, maar Peeters' kopbal werd gestopt door doelman Hilbers.