Roda : Damjanac, Senden, Vrede, 't Hart, Van Haaren, Doomernik, Van der Luer,
PSV : Waterreus, Vampeta, Stam, Faber, Numan, Stinga, Jonk, Petrovic, Iwan,
Möller, Nilis (69. Bruggink).

Geel : Faber (PSV), Vrede, Senden (Roda).
Scheidsrechter : Van Dijk.
Toeschouwers : 11.000.

Na vier overwinningen en vier nederlagen speelde Roda tegen PSV voor het eerst dit seizoen gelijk. Bob Peeters begon in de basis waardoor Gabor Torma naar de reserve-bank werd verwezen. Bij PSV ontbraken nogal wat spelers, zoals Valckx, Cocu, Zenden en De Bilde. Maar die club heeft genoeg goede spelers om dat verlies op te kunnen vangen. Zoals bijvoorbeeld voormalig Roda-speler Tomeck Iwan, die Stephan 't Hart een heel moeilijke avond bezorgde.

In het eerste half uur hadden de Eindhovenaren een groot veldoverwicht. Roda moest ver terug op de eigen helft. Het overwicht van PSV drukte zich echter niet uit in scoringskansen, wel in een groot aantal hoekschoppen. In de 38e minuut kwam Roda op voorsprong. Een corner van Van de Luer leek te ver te gaan. Lawal ving de bal echter op en gaf tussen twee verdedigers door een mooie voorzet op Peeters bij de tweede paal. De lange Belg kopte de bal perfect terug op Regilio Vrede, die van vlakbij kon scoren: 1 - 0. Nauwelijks een minuut later stond het echter weer gelijk. Iwan was 't Hart te slim af en bediende de Deen Möller, die de bal niet goed raakte maar hem wel in de lange hoek zag gaan: 1 - 1.

De tweede helft was nauwelijks begonnen toen Roda op achterstand kwam door een vreselijke blunder van Damjanac. Een slap rollertje van Nilis liet hij door zijn benen glippen en Roda stond met 1 - 2 achter. Reserve doelman Jörg Kässmann zal zich wel afvragen waarom hij niet in de basis staat, want het aantal tegendoelpunten waarvoor Damjanac verantwoordelijk is is al niet meer bij te houden. De Joegoslaaf is dan ook met afstand de slechtste doelman van de hele Eredivisie. Zelfs bij een hoofdklasser zou hij allang zijn vervangen na zo'n serie jammerlijke blunders. Roda toonde echter genoeg veerkracht en kwam even later weer op gelijke hoogte door een benutte penalty van André Ooijer. Die mocht van elf meter aanleggen nadat Faber Peter Van Houdt in het strafschopgebied onderuit had getrokken. Roda speelde in de fase daarna zijn beste spel, maar gescoord werd er door beide teams niet meer.

En zo kon PSV weer niet winnen op Kaalheide. De laatste overwinning van PSV in Kerkade dateert alweer van het seizoen 1990/1991, toen PSV met 1 - 3 won.

Vrede scoort Vrede scoort 1 - 0.