Roda : Damjanac, Senden, Vrede, 't Hart (68. Schops), Van Haaren, Ooijer, Van de Luer
Heerenveen : Vonk, Straal (80. Damman), Klompe, Hansma, Metrita, Constantinovici, Van Nistelrooy (84. Pander), De Visser, Gosatu (68. El Khattabi), Ebedie, Samardzic.

Geel : Van Nistelrooy (Heerenveen).
Scheidsrechter : Jol
Toeschouwers : 7.200.

Roda begon aan deze wedstrijd in dezelfde opstelling als in de Europa Cup tegen Hapoel Beer-Sheva. In de eerste helft domineerde Roda, mede doordat Heerenveen zich vrijwillig terugtrok op eigen helft en defensief speelde. Toch kreeg Roda, met name via André Ooijer, enkele zeer goede kansen. Na de rust sloop de vermoeidheid van de reis naar Israel in de benen bij diverse spelers. Zo werd 't Hart gewisseld voor Maarten Schops. De jonge Belg wilde blijkbaar bewijzen dat hij ten onrechte zijn basisplaats is kwijtgeraakt en nam te veel risico. Schops verspeelde knullig de bal en na een snelle tegenstoot scoorde El Khattabi 0 - 1. Roda liep na die treffer achter de feiten aan en Heerenveen kon de wedstrijd rustig uitspelen. Martin Jol haalde zich nog de woede van de fans op zijn hals door Eric Van de Luer naar de kant te halen in plaats van de totaal onzichtbare Gabor Torma. Veel maakte het echter niet uit. In de 82e minuut kon Damjanac een schot vanaf de zestien niet klemvast krijgen en de Nigeriaan Ebedie kon in de rebound 0 - 2 aantekenen.

Roda verloor zo zijn tweede thuiswedstrjd op rij met 0 - 2 en heeft nu al een behoorlijke achterstand op andere ploegen die Europees voetbal nastreven.