Roda : Damjanac, Senden (78. 't Hart), Vrede, Valgaeren, Obdam, Ooijer (73. Plet),
Primorje : Rutar, Gunjac, Gregoric (80. Sabadin), Mulahmetovic, Polsjak, Sculac, Zelko, Rastoder, Zlogar, Lucic (90. Filipic), Ipavec.

Geel : Lucic, Sculac, Gregoric (Primorje).
Scheidsrechter : Cardozo Cortez (Portugal).
Toeschouwers : 5.000.

De kwartfinale had Roda in feite al bereikt na de eerste wedstrijd tegen de Slovenen. De enige vraag was met hoeveel doelpunten verschil Roda de return zou winnen. In de stromende regen werd het op Kaalheide in een matige wedstrijd "slechts" 4 - 0. Primorje was niet naar Kerkrade gekomen om nog iets te doen aan de achterstand uit de heenwedstrijd, maar alleen om de schade zo beperkt mogelijk te houden. De ploeg beperkte zich tot massaal verdedigen en schuwde het niet om de botte bijl te gebruiken tegen Roda. Regelmatig werden de Roda-spelers van achteren neergemaaid. Met name Peter Van Houdt en Ger Senden mochten blij zijn dat ze zonder ernstige blessures van het veld konden stappen.

Pas op slag van rust kwam Roda op voorsprong toen Eric Van de Luer een voorzet van Ger Senden laag in de hoek knalde. Vlak na rust werd het al 2 - 0. Peter Van Houdt draaide zich mooi vrij en schoot in. De keeper kon zijn schot nog stoppen, maar liet de rebound voor Lawal. Die schoot echter op de paal. In de tweede rebound zorgde Bob Peeters alsnog voor de tweede treffer. Jol wisselde in het verloop van de wedstrijd drie keer, Senden, Ooijer en Peeters werden uit het veld gehaald om verdere blessures te vermijden. De vervanger van Peeters, Davy Zafarin, scoorde twee minuten nadat hij in het veld was gekomen. Een afgemeten voorzet van Obdam kopte hij onberispelijk laag langs de doelman: 3 - 0. Vijf minuten voor tijd zorgde verdediger Joos Valgaeren voor 4 - 0 door de bal in de uiterste hoek te koppen.

En zo plaatste Roda zich voor de tweede keer in zijn historie voor de kwartfinale van de Europa Cup II. Eerder gebeurde dit al in het seizoen 1988/1989.

Roda moet het in de kwartfinale opnemen tegen één van de volgende clubs: VFB Stuttgart, Chelsea, Betis, Vicenza, Lokomotiv Moskou, Slavia Praag en AEK Athene.

Commentaar van trainer Jol in het Limburgs Dagblad: "Toch een belevenis om bij de laatste acht in een Europees toernooi te zijn. Zeker als je kijkt wat er allemaal in de volgende ronde terecht is gekomen. Het liefst heb ik AEK Athene als tegenstander. Maar Chelsea of Betis Sevilla lijkt me ook leuk voor de jongens. De kracht van de tegenstanders zegt me minder dan het feit dat we de kwartfinale bereikt hebben. Met een doelgemiddelde dat je graag achter je naam hebt staan, ook al is de tegenstand nog zo gering. Het gaat in een Europees toernooi om het overleven. Dat zijn de kersen op de taart. De volgende tegenstander is in ieder geval van internationaal kaliber. Een mooie uitdaging, sportief maar ook financieel. Want als je Stuttgart of Betis loot, dan vliegen de inkomsten uit de tv-rechten omhoog. En dat is voor de club een goede zaak."