Make your own free website on Tripod.com

Zaterdag 15 augustus 1998


Schijndel - Roda JC : 0 - 5

Amstel Cup. Poule 9

 7. 0 - 1  Regilio Vrede
15. 0 - 2  Gabor Torma
25. 0 - 3  Eric Van der Luer
44. 0 - 4  Gabor Torma
69. 0 - 5  Bob Peeters
Opstelling
Roda JC
Kalac, Tomasic, Vrede, Luypers, Van Haaren, Van der Luer (73. Plet), Doomernik, Lawal (63. Nygaard), Tchoutang, Van Houdt (63. Peeters), Torma.
Opstelling
Schijndel
?
-
-
-
-
ScheidsrechterDon
Toeschouwers1.000

Roda JC moest het tegen Schijndel doen zonder de geblesseerde Valgaeren, Senden, Van der Heyden en 't Hart. Ook ontbrak Mariusz Kukielka, die in Polen was voor zijn huwelijk en een paar dagen vrij had. Geen van allen werd echter gemist voor dit "verplichte nummer".

Nog voor de rust had Roda tegen de Brabantse amateurs al orde op zaken gesteld door vier keer te scoren. Al in de zevende minuut scoorde Regilio Vrede de openingstreffer. Na een kwartier bracht Torma Roda al in veilige haven door 0 - 2 aan te laten tekenen. Van der Luer en nog eens Torma zorgden nog voor rust voor 0 - 4.

Na rust geloofde Roda het wel en gebeurde er vrijwel niets meer. Alleen invaller Bob Peeters kon het net nog vinden en zorgde voor 0 - 5.

Roda is nu vrijwel zeker geplaatst voor de volgende ronde in de Amstel Cup. Alleen als Roda met 6 - 0 verliest van RBC en Eindhoven met 8 - 0 wint van Schijndel is Roda uitgeschakeld.


Amstel Cup 1998/1999 Amstel Cup Poule 9