Kalac, Tomasic, Vrede, Luypers, Van Haaren, Van der Luer (74. Zafarin), Doomernik, Nygaard, Tchoutang, Peeters (69. Torma), Van Houdt.
Van Nieuwenhuizen, Dorst (66. Hopstaken), Verberne, Van der Woerdt, Cales (73. Akkermans), Penders, Cas, Kortland, Lammers, Van Galen, Van Loenhout.

x
x
Scheidsrechter Sterk
Toeschouwers 1.600

Zonder al te grote inspanningen heeft Roda zich geplaatst voor de tweede ronde van de Amstel Cup. RBC werd met een 2 - 0 nederlaag terug naar Roosendaal gestuurd, zodat Roda in poule 9 eerste werd met drie overwinningen op rij.

Voor rust gebeurde er op Kaalheide vrijwel niets. Alleen Bernard Tchoutang had een paar leuke acties, maar zijn collega's in de aanval, Peeters en Van Houdt hadden er blijkbaar geen zin in. Marc Nygaard was wel dichtbij een doelpunt, maar de bal ging via de paal en een hand (!) van een verdediger weer terug het veld in. "Voor rust waren we niet bij de les," aldus Sef Vergoossen in het Limburgs Dagblad. "We leden veel te veel balverlies. Er werd te veel breed gespeeld, zodat RBC de bal kon onderscheppen."

Na rust werd de wedstrijd snel beslist. Na een één-twee met Peeters scoorde Tchoutang 1 - 0. Zes minuten later maakte Doomernik er 2 - 0 van na weer een één-twee. "Na rust zat er meer diepte in het spel. Bovendien scoorden we al vroeg, waardoor het vanzelf beter ging."