Kalac, Tomasic, Rudge, Luypers, Van Haaren, Van der Luer, Doomernik (75. Kukielka), Lawal, Van der Heyden (38. Tchoutang), Van Houdt, Torma (70. Peeters).
Smulders, Laponder, Smulders, Thijssens, Van de Rijt, Van de Borght, Van Huijksloot, Van Gils, Schuman (46. Jussila), Zuurman, Da Costa.
-
-
ScheidsrechterDroste
Toeschouwers1.700

Roda heeft tegen Eindhoven precies gedaan wat het wilde: een grote overwinning behalen. Senden, Valgaeren, 't Hart en Nygaard waren vanwege blessures niet van de partij. Achterin verving Humphrey Rudge Regilio Vrede, die vanwege gebrek aan wedstrijdritme aan de kant werd gehouden.

Toch was het Eindhoven, dat na een kwartier op voorsprong kwam door een treffer van Van Huijksloot. Lang mochten de Brabanders echter niet genieten van die onverwachte voorsprong. Na 21 minuten begon Mark Luypers aan een rush die hij eindigde met een schot op doel. De doelman kon de bal nog stoppen, maar in de rebound was Gabor Torma er als de kippen bij om te scoren: 1 - 1. Vijf minuten later lette Van Houdt goed op toen de keeper wat stond te rotzooien, veroverde de bal en bracht Roda op voorsprong: 2 - 1. Nog voor rust bracht Roda de marge op twee goals toen Luypers een hoekschop van Van der Luer hard inkopte: 3 - 1.

Na rust scoorde Roda nog twee keer. Van der Luer knalde een vrije trap perfect in de driehoek voor 4 - 1. Een kwartier voor tijd bepaalde Ramon Van Haaren de eindstand op 5 - 1 nadat Van Houdt mooi over de bal was heengestapt.

"De spelers hebben dit duel positief benaderd, collectief goed gepresteerd. Vooraf heb ik er ook op gehamerd om fouten bij de tegenstander af te dwingen," aldus Sef Vergoossen.